Juu meillä on ollut makaroonivaihe päällä kun äiski ollut töissä. Tämä uppoaa varmasti isinkin kanssa, kunhan se on äidin tekemää ;) Oon tykästynyt näihin keltaisiin makarooneihin, kun ovat muka kuitupitoisempia, tiiä sitten. Ohje ei oo sen kummempi.
1 pss sydänmakaroonia
puolikas kasvisliemikuutio
400 g nautasika jauhelihaa
iso sipuli
paseerattua tomaattia puoli prk
mausteita (paprika, grilli, chili, jauhelihamausteseos)
3 munaa
1 prk kevyt ja paksu ruoka'kermaa'
pari desiä maitoa, suolaa, mustaapippuria
Korppujauhoja/juustoraastetta
- Keitä makarooneja kasvisliemessä melkein kypsiksi.
- Paista jauheliha ja sipuli, mausta tomaatilla ja mieluisilla mausteilla.
- Öljyä vuoka ja kumoa sinne makaroonit ja jauheliha, sekoita.
- Tee muna-maito, vatkaa kevyesti ainekset sekaisin ja mausta.
- Ripota pinnalle joko korppujauhoja tai juustoraastetta.
- Paista uunissa 200 asteessa n. 45-50 minuuttia. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa. ( Tässä lehtisalaattia, tomaattia, kurkkua, hunajameloonia, ananasta ja persikkaa- nammm) Koristeena herneenversoa, nammmmmmm :)
Kommentit