Juu meillä on ollut makaroonivaihe päällä kun äiski ollut töissä. Tämä uppoaa varmasti isinkin kanssa, kunhan se on äidin tekemää ;) Oon tykästynyt näihin keltaisiin makarooneihin, kun ovat muka kuitupitoisempia, tiiä sitten. Ohje ei oo sen kummempi.

644888.jpg

1 pss sydänmakaroonia

puolikas kasvisliemikuutio

400 g nautasika jauhelihaa

iso sipuli

paseerattua tomaattia puoli prk

mausteita (paprika, grilli, chili, jauhelihamausteseos)

3 munaa

1 prk kevyt ja paksu ruoka'kermaa'

pari desiä maitoa, suolaa, mustaapippuria

Korppujauhoja/juustoraastetta

  • Keitä makarooneja kasvisliemessä melkein kypsiksi.
  • Paista jauheliha ja sipuli, mausta tomaatilla ja mieluisilla mausteilla.
  • Öljyä vuoka ja kumoa sinne makaroonit ja jauheliha, sekoita.
  • Tee muna-maito, vatkaa kevyesti ainekset sekaisin ja mausta.
  • Ripota pinnalle joko korppujauhoja tai juustoraastetta.
  • Paista uunissa 200 asteessa n. 45-50 minuuttia. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa. ( Tässä lehtisalaattia, tomaattia, kurkkua, hunajameloonia, ananasta ja persikkaa- nammm) Koristeena herneenversoa, nammmmmmm :)