544303.jpg

Nämä pullat aivan sulavat suuhun!!!

Pullataikina:

1 paketti hiivaa

5 dl maitoa

1 muna

2 dl sokeria

1 tl suolaa

tuubi kaardemummaa

n. 12-13 dl vehnäjauhoja tai kun taikina on sopivaa

200 g margariinia

Täyte:

1 pss vaniljakastikejauhetta

2,5 dl maitoa

1 tl vanilijasokeria

voiteluun 1 muna

  • Tee pullataikina (liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon, lisää muna, sokeri ja suola ja mumma vatkaten. lisää jauhoja kunnes taikina alkaa irrota astiasta, lisää sitten sulatettu rasva ja vaivaa kunnes se on imeytynyt taikinaan täysin ja taikina irtoaa astian reunoista.) Anna kohota n. puoli tuntia.
  • Jaa taikina n. neljään osaan. tee osista pötköjä, paloittele ja pyöritä pulliksi.Anna pullien nousta n. puoli tuntia.
  • Valmista täyte pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää sokeri. Kaada täyte pursottimeen (onnistuu myös lusikalla). Tee pulliin kuopat keskelle ja voitele pullat munalla (paitsi kuopat) ja täytä kuopat.
  • Paista pullia uunin keskitasolla 225 asteessa n. kymmenen minuuttia tai alle riippuen uunista, kunnes ovat saaneet väriä pintaan. Jäähdytä pullat.
  • Voitele pullat paistamisen jälkeen voisulalla ja kasta ne sokerissa.
  • Herkuttele, nam :)