Ootteko koskaan huomanneet että helteellä hermot kiristelee, vaikka pitäis olla päin vastoin? Ärsyttää suorastaan, kun pitäis nauttia tästä ihanasta aurinkokelistä joka kuitenkin kohta taas muuttuu, ja ei muuta kun valitetaan menemään. Tukalaa, hiki, ahistaa, liian kuuma, ahistaa, viilennystä, nihkiää. Meidän perheessä ainakin! Ja laiskottaa ennen kaikkea. Pitäis siivota talo ennen reissuun lähtöä ja pakata ja laittaa sapuskaa yms yms. Eikä vois vähempi napata. Kun on kuuma jne.......... Voi tsiisus sentään. Pitäis olla tyytyväinen, kun se kesä vihdoin tänne peräpohjolaankin saapui, on sitä ootettukin. Mut himskatti kun ei kahvikaan maistu eikä oo ruokahalua kun ONNIINPIRUNKUUMA. Juu-u.

Uimaan, tahtoo uimaan, laita uima-allas, pliis äiti jooko äiti laita nyt ees pikkusen sitä vettä vaikka jääkylmää ei haittaa... Jos ei muuta niin rynnitään kasvimaalle missä sadettaja suihkii jäistä vettä ja illalla niiskutetaan räkä poskella että kun tuli duha. Mukavata. Junioriakin tuppaa ahistaan, ei oo kiva nukkua kun on kuuma, uni ei tuu ja kiukuttaa kun väsyttää muttei saata nukkua, äidin sylissä vaan on hyvä mutta siinäkin tympii kun on entistä kuumempi. Ja äiti on pikkusen äreä kun silläkin on vähän hiki... Niskat jumissa hikistä tenavaa pitkin pihaa, noh ei kun nurmikolle ja kiviä ja heinää kitusiin vaan. AH tätä autuutta!

Nyt kyllä on pakko myöntää että ootan ihan hirmuna perheemme (siis tässä kokoonpanossa kun nyt ollaan) ensimmäistä kesälomareissua kuin kuuta nousevaa. Mennään sentään matkailuautolla jossa on melkein kaikki mukavuudetkin ja siinä on varmasti kaikilla ihana nukkua ja touhuta, halvaksi ainakin tulee kun ei tartte maksaa hotelleja ja yöpymisiä ja syömisiä kun keittelee autossa pottuja ja puuroa niin hyvä tulee ja rahat säästyy!! Mitä hermolepoa se onkaan kun ei tartte ahtaassa autossa saikata ja ähistä- on tilaa ja lääniä järjestää vaikka bileet jos niikseen tulee! Hmm hmm. En muuten oo koskaan ennen ollut matkailuautoreissulla, sikäli oon ihan vihreä näissä hommissa. Mutta epäilemättä se on kolmen pikkutenavan kanssa ihan luksusta ja rentouttavaa koko perheelle, ei tarvii joka huoltsikalle pysähtyä pissille kun on jumatsuikkeli vessakin autossa! Arvatkaa vaan kuinka monta kertaa likat on kyselleet sitä vessaa, luulen että jo kujalla tulee molemmille ihan tajuton pissihätä jotta päästään heti kärkeen sekin hienous kokeileen! Toivon vaan että kokemus ei oo liian mukava, muuten ei varmasti keretä muuta kun vessavuoroja jakamaan koko matkan aikana........................................................ ;)

Aijjuu, tuo alla oleva lahjapaketti on mun siskoltain. Hää toi tuon lahjan Kuusamonreissulta 'tuliaisiksi' mulle. Pikkusen ihana lahja- vaan lahjanantaja se vasta ihana onkin. Kiitos rakas isosyrräni. Aion -nyt kun raskin paketin aukaistakin- kyllä käyttää tätä kovasti! Eri mukavaa tehä uuniruokia kun on kaunis vuoka mihin niitä tehä. Vitsi että mulla on maailman paras sisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!

711185.jpg