1245007721_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tällainen kakku matkasi siskonpojan rippijuhliin. Koristelu on perinteinen, piti ottaa aika varman päälle ettei mene sähläämiseksi. Viikonloppuna tuli soudettua 55 km Tervasoudussa, jotenka kädet oli ja on edelleen vähän rakoilla ja eilen vaivasi pieni tärinäkin! Ja kummasti keinutti, kun ensin oltiin risteilyllä ja sitten soutamassa, vetten päällä miltei koko viikko.

Kakun toinen väli on valkosuklaapainotteinen, käytin purkin flora vispiä jonka maustoin tomu- ja vanilijasokerilla. Lisäsin purkin ranskankermaa, sulaa valkosuklaata n. 130 g (laivatuliaisia) ja Kalevin mustikkavalkosuklaata hieman sulana ja osa rouheena. 2 kpl liivatelehtiä sulatin tilkkaan vettä  ja lisäsin soosiin.

Toiseen väliin tuli osaksi tätä samaa 'mäskiä', lisäsin vanilijarahkaa ja tuoreita mansikanpaloja noin 4 dl. Kakku on kostutettu vanilijamaidolla. Päällä vispikermaa joka on ryyditetty vanilijarahkalla. Manssujen päälle kiille hyytelösokerista jotta säilyisi paremmin.

1245007778_img-d41d8cd98f00b204e9800998e