Heinäkuussa juhlistettiin hääpäivää tällaisella kakulla. Ohje on Unelmakakut kirjasta, eka kertaa tuli testattua ja täytyy kyllä tehä joskus uudelleenkin, oli namista, kertakaikkiaan! Pohja on neljän munan sokerikakkupohja jonka paistoin Wiltonin sydänvuoassa. Kakku halkaistaan kahtia ja täytettä laitetaan pohjien väliin ja annetaan hyytyä mielellään yön yli.

Täytteeseen tuli: 4dl vispikermaa, 200 g maitorahkaa (käytin vanilijarahkaa) 200 g maustamatonta tuorejuustoa, 200 g mustikoita, 2dl sokeria, 2 tl vanilijasokeria ja 10 liivatelehteä. Minä lisäsin vielä himppusen Kalev mustikkavalkosuklaata rouheena.

Kostutukseen suositellaan vanilijamaitoa 1.5 dl, mulla taisi lorahtaa vähän enemmän, eikä kakku silti ollut liian kosteaa.

Kuorrutukseen 350 g valkosuklaata ja 1 dl kermaa. Kuorrutetta jäi reippaasti yli kakusta, mutta lapsethan oli siitä vaan onnessaan :) Kuorrute pysyi ihan hyvin kakun päällä mutta reunoilla se ei meinannut pysyä millään- enkä tiiä oisko pitänytkään. Ohjeessa oli että reunat koristeltaisiin krokantilla tai pähkinärouheella- miulla ei krokanttia ollut, enkä tiiä mistä sitä ois saanutkaan ja pähkinöitä en halunnut laittaa niin laitoin sitte tuommosia suklaapimpuloita. Lisäksi päällä on kultatähtiä joita ostin Ullan liikkeestä ja tuoreita mansikoita. Ruusu on aito oman pihan jaloruusu joka on ihan vaan koristeena, sitä ei syöty :)