1999044.jpg

Nyt viimein löytyi ohje! Tämä on alun perin Jack Bauerin itse kehittämä ohje, jonka löysin Kirsin keittiöstä muunneltuna. Tässä minun versio, mutta käykäähän tsekkaamassa alkuperäisversiotkin. On hyvä ohje kun voi muunnella oman maun mukaan, tattista vaan Jack ja Kirsi! <3

Pohja:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

4 munaa

4 dl sokeria

150 g voisulaa

2 prk maitosuklaavanukasta (mulla oli power cow)

6 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

3 tl vaniljasokeria

  • Vaahdota munat ja sokeri, sekoita joukkoon vuorotellen jäähtynyttä voisulaa, vanukasta sekä yhdistetyt kuivat aineet. Kumoa taikina uunipellille ja paista 200 asteessa keskitasolla kunnes piirakka on keskeltäkin kypsää, noin 15-20 min. Anna pohjan jäähtyä ennen kuorruttamista.

 

Kuorrutus:

2 levyä Pandan valkosuklaatia

125 g huoneenlämpöistä voita

Paloittele suklaa ja voi kulhoon ja sulata mikrossa pienellä teholla. Sekoita ja levitä kuorrutus pohjalevyn päälle ja koristele haluamallasi tavalla, esim. pähkinärouheella, helmiäisillä tai strösseleillä.  Anna kovettua kylmässä ennen paloittelemista.