1453106.jpg

Niin kuten jo taisinkin jollekin mainita, niin minusta nämä ruusujen muovaamiset on vaikeampia kuin esim tuon vauvan teko- oikeesti. Pitää opiskella taitureilta esim. Marielta, Kinuskikissalta ja Ebeltä noita teko-ohjeita lisää. Nää mitä oon tehnyt niin tein kuiten ihan omin kätösin, ilman mitään muotteja. Tuli kyllä mieleeni jotta pitikö muottien hankintaan sortua... On se vaan vaikiaa!

1453124.jpg

Tässä yritin myös marsipaanin värjäämistä. Halusin ruususta valkoisen ja nestemäisellä pastavärillä luonnonvalkoista marsipaania värjäsin. No kun tarvitsin vain pienen määrän, niin eihän se hankalaa ollut. Ison pötkyn värjääminen on sitten asia erikseen...

1453109.jpg

Tässä kuvassa näkyy neilikkayritelmäni. No ei siitä ihan neilikkaa syntynyt. En oikein edes tajunnut sitä teko-ohjetta mikä mukana tuli (oli nääs in english). Ebellähän on tähänkin hommaan hienot ohjeet, mutta käytännössä en vaan tajua miten niistä neilikoista saahaan niin pörheät aikaseksi. Ainakin mulla tuo marsipaani meinas lösähtää koko ajan, ja lösähtikin silleen, että nuo kukat liimautu yhteen eikä niihin saanut folioo mihkään väliin. Noooo harjoitusta, täähän oli vasta eka yritys! Jos tuo kukka ei neilikka ookkaan, niin olkoon vaikka leilikka- uusi kukka-lajike :D Minusta kuiten ihan nätti ;)