935189.jpg

Sain eilen, kun oli vapaa-päivä, itestäni sen verta irti että tein etukuistin kukka-asetelmat syksyksi ja talveksi. Piti saada etupihaa vähän siistimmän näköiseksi, kun oli tänään kynttiläkutsut meillä. Kaikki kesäkukat ja perennat on jo kupsahtaneet, ei oo mitään muuta kuin keltaisia lehtiä piha notkollaan. Nyt sentään saatiin vähän väriä etualalle. Persoaisin kovasti vielä marjakanervaa, mutta ainakin täällä meilläpäin se on niin harvinaista, että on ihan törkeän hintaista jos sitä jossain myynnissä onkin.

Tässä ylhäällä on värjätty calluna, koristekaali, sammalta omasta metästä ja marja-aronian marjoja ja lehtiä koristeena pajuriippukorissa.

Alla on vaan lila krysantteemi.

935192.jpg

Tää alla oleva kuva on vähän valottunut. Siinä kuitenkin tavallinen calluna, hopealanka, sitten tuo punamarjainen on joku ihan outo. Sillä oli latinankielinen nimi purkissa mikä ei sano mulle mittään. Mut puolukka se ei oo :D Lisäksi tumppasin tähänkin sammalta.

935191.jpg

Ja sitten callunaa ja hopealankaa kera kahenlaisen sammalen. Oon aiemmin käyttänyt jäkälää, mutta en jaksanut raahautua sitä etsimään kun tuota sammalta löytyi omasta pihasta, tai siis pihametästä. :) Puolukanvarpuja tungen vielä tähän kunhan vähän ottavat väriä.

935193.jpg