voi tapahtua mitä vaan....*laulaa*... Tuskin nyt ihan mitä vaan, mutta onpas kyllä ollut mukava päivä! Ihanaa olla vapaalla! Kävin joku tunti sitten keskimmäisen kullanmurun kanssa saunassa, ja siinä sitten poristiin. Toisella raukalla on paha silmätulehus, ja sitä sitten piti pohtia mistä se on tullut ja miksi ja miten se lähtee pois. Ja kun sanoin että pitää laittaa niitä tippoja että silmät paranee, niin tyttö siihen että hän sitten ainakin huutaa pää punasena kun niitä laitetaan. Minä kysyin että minkä tähen, käypikö se kipiää. Toinen että ei mutta hän ei tykkää että silmää sohitaan. Juupajuu, kukapa se siitä tykkäiskään. Koitin sitten lohuttaa, että äiti joutuu töissä useastikin laittamaan mummoille ja paapoille silmätippoja, ja että joillekin pitää laittaa monet tipat ja joka päivä. Eihän se tietenkään lohuttanut, tuli vaan heti sata kysymystä lisää mihin en sitten ees osannut tällä kokemuksella ja koulutuksella vastata, siihen ois tarvittu lääkäri-ihminen. Että osaakin vajaa neljävuotias paukuttaa vaikeita kysymyksiä! Sitten kun tuli tippojen laittoaika, niin kyllä neiti sitten piti sanansa ja tosiaankin huus pää punasena...

Kävin Vimpulan kanssa päivällä kaupungilla. Pahimmoilleen kylläkin kesken terassinlaajennuksen, mutta tuli sellanen olo, että haluan päästä ostamaan nythetijustiinsa kaikki lahjat joita viikon sisään sitten jaellaan. Serkulle YO-lahjaa, kummipojalle synttärilahjaa ja muutakin muutamille immeisille jotka yrittää tietenkin lurkkia siellä ;) Tulipa ostettua itsellekin mekko, siis tosiaan, en oo kauheesti mekkoihmisiä enkä niitä kyllä montaa omista, ainakaan mihin mahtuisin tai mitkä ei ois äitiysmekkoja. Nyt löytyi trikoinen unelma. Hih, vähän ensin ajattelin että trikooo hoohhoijjaa tämänkokoiselle tyypille, makkarathan siinä pääsee oikeuksiinsa. Mutta. Se mekko tuntui sitten niiiiiiiiin ihanalta päällä, pehmeää, keveää ja viileää, siis kun mulla oli niin järkyttävän kuuma, niin se mekko tuntui ihan pilvihattaralta. Ja mukaankin lähti eikä maksanut paljon :) Missähän mää sitä sitten pitäisin................................... Hehheh!

Mulla alkaa taas olla uniaika, ei millään malttais, mutta pakkohan se on nukkuakin välillä. Toivotaan huomiselle hyviä kelejä, niin pääsen vihdoin möyrimään kasvimaata. Ja tekeen sen kukkispenkin kun on saatu ostettua tuota multaakin melko läjä. Ja takaterassi on saatu kans valmiiksi, sinne pitäis ostaa mulle badenbaden vai mikä se on se löhötuoli, ja lapsille omat kalusteet. Nyt mahtuu, mukavaa! Tälle upanalle tehtiin oma kiikku. Eli tytöillä oli omat ja sitten isin piti tehä kiikunlaajennus, toisellekin oma. Nuutti on katellut jo pitkään, että tuo on mukavannäköistä puuhaa ja vikissyt ja selkää nostanut vaunussa kun oon antanut vauhtia likoille. Nyt sitten on ihan elementissään kun pääsee ite kiikkaan ja tyyttiä huuattaan. 

621114.jpg