870167.jpg

Tämän herkun ohje on Kaurislapsen äipän käsialaa. Jos joku ei oo vielä kokeillut, niin rohkeesti vaan, voin suositella lämpimästi! Samettisen hyvää- kiitos vaan ihanasta reseptistä!

Tähänhän tuli pohjaksi kääretorttulevyä irtopohjavuoan pohjan kokoinen palanen. Sen kostutin vanilijamaidolla ja sipaisin päälle vähän appelsiinimarmelaadia ohjeen mukaan.

Koristeluun en ennättänyt paneutua, tuli niin hoppu kaikkien leipomusten kanssa. Valitsin helpoimman tien ja ripotin päälle tummaa kaakaojauhetta. Lilja on ensiyritys, ei kovin hääppöinen. Mut tuokin homma näköjään vaatii multa aikaa ja harjoitusta ennenku opin sitä muottiakaan ees käyttämään! :O Makua se ei kuitenkaan voi pilata, siis tuo koristelu. NAMNAM.

Täyte:

1.5 prk flora vispiä

0.5 dl sokeria

1 tl vanilijasokeria

1 prk vanilijatuorejuustoa

1 levy marabou dajm-suklaata

noin 70 g maitosuklaata

5 liivatelehteä

tilkka vettä

  • Laita liivakot kylmään veteen likoamaan. Sulata dajm-suklaa mikrossa pienellä teholla tai vesihauteessa. Rouhi maitosuklaa.
  • Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi. Lisää notkistettu juusto ja sula suklaa. Lopuksi suklaarouhe.
  • Kiehauta tilkka vettä ja sulata siihen liivakot. Jäähdytä hetki ja lisää sitten seokseen hyvin vatkaten.
  • Kumoa täyte pohjan päälle ja tasoita pinta. Anna jähmettyä jääkaapissa useita tunteja tai yön yli. Koristele. Herkuttele :)