1480622.jpg

Tällainen kakku kainalossa kävimme katsomassa Ystäväpiiriin syntynyttä pikku-prinssiä. Halusin kakkuun keväiset ja lämpimät värit, siksi reunat on pursotettu osittain vaaleanvihreiksi. Harmitti hieman kun tuo wiltonin sydänvuoalla tehty pohja ei ihan mahtunut kakkukuvun alle. Pidin kakkua kuin kalleinta aarretta sylissäni, onneksi lyhyehkön matkan perille asti :) Sitten ku kakusta tuo syrämen kärki syötiin saatiin kakkukin mahtumaan kupuun :)

1480623.jpg

Reunapursotukset lähempää. Täytteenä kakussa on valkosuklaakerma ryyditettynä persikalla ja appelsiinimousse. Sävelsin täytteet vähän fiiliksen mukaan!

Valkosuklaatäytteeseen tuli 2.5 dl vispikermaa (maustettu tomusokerilla ja vanilijalla), ranskankermaa reilu puoli prk ja koko levy Pandan valkosuklaata sulatettuna. Näistä tuli sen verran tömäkkä seos, etten laittanutkaan aikomiani liivatelehtiä. Levitin tätä kakulle ja päälle pilkoin persikkaa pikkupaloiksi, raikastukseksi.

Appelsiinitäytteeseen tuli 2.5 dl vispikermaa, veriappelsiinijogurttipurkki, loput ranskankermat, 1 ison appelsiinin raastettu kuori, puoli dl appelsiinimehua ja 100 g appelsiinituorejuustoa sekä 3 liivatelehteä.

Kostutus tällä kertaa spriteä. Kakkua kehuttiin pehmeäksi, keveäksi, kuplivan ilmavaksi ja maukkaaksi! Luulen, että tuo limsa teki pohjasta sellaisen tosi kuohkeantuntoisen-sillä en oo ennen limsalla kakkua kostuttanut vaan aina ennen vanilijamaidolla. No, nytpä voi muutakin käyttää :)

Tähän kakkuun testasin hankkimaani kakkusahaa, voi juutas mikä mahtava kampe!!!! Ei tarvii enää isäntää vaivata kakkua sahaamaan/leikkaamaan, mua on aina tympinyt se osa kun pitää saaja kakku kolmeen osaan ja osat on aina miten kuten epätasaiset tai reikäset tms. Nytpä ei enää oo, vaan saapi justiinsa sileitä ja kauniita välejä! Helpotti kummasti koko kakkuoperaatiota.

1480628.jpg

Tekaisin pikaisesti kortin matkaan, Tildaa...