1042943.jpg

Tällaisia ihania möllyköitä oli tarjouksessa lähikaupassa. En ollut aiemmin maistanutkaan, nyt kyllä tuli uusi villitys! Aivan mahtavan mehukas ja makoisa uusi tuttavuus! Tein tästä sitten rahkaa jälkkäriksi.

1 prk rasvatonta rahkavalmistetta

1 prk flora vispiä (mitä vaan kermaa)

vanilijasokeria, sokeria maun mukaan, vaaleaa siirappia mausteeksi

2-3 kpl persimonia

1 banaani

piparkakku-murusia maun mukaan

  • Vaahdota kerma ja sokerit, lisää rahka. Kuori ja paloittele hedelmät, lisää joukkoon. Murskaa piparkakkuja mausteeksi, lisää lopuksi siirappia annoksiin makuraidoiksi. Koristele ja herkuttele!

 

1042945.jpg

Helppoa ja hyvää, noi piprut sopi ihanaisesti persimonin kanssa. Voin suositella! Mutta kannattee oottaa että persimon kypsyy, on silloin tuollainen punertava. Raakana sisältää parkkihappoja ja on tosi karvas maultaan. Kypsänä oi nam!!

Ja piparkakuista pakko suositella Annas- merkkisiä, ohuita pipruja mutta maku on ihan mahtava, paras kaupan pipru minun mielestä ja myös muksut tykkää hulluna!:D