1652412.jpg

No niin nyt on saatu kierros kunnialla läpi ja haikeutta hieman aatoksissa. Tosi mukava kiekka on ollut, hirmu kiva Emo, kivaa ollut miettiä mitä omalle Ystävälle laittaa ja tarkkailla muiden pakutteja ja tietty ootella omaa. Neljäs rundi tulee paljon syksymmällä, joten varmaan siihenkin pitää tälläytyä mukaan... Jos ei mee sitten ohi suun :)

Mutta sitten pakettiin. Sain aivan ihanan Marimekko-kuosisen lähetyksen eilen postista noudettua. Ja voi mitä kaikkea siellä olikaan!! Suunpielet kääntyivät ylöspäin ja silmät tuikkivat, VOI KIITOS KOVASTI ilahduttavasta paketista!! <3

Paketti sisälsi siis:

  • 2 kpl Pandan suklaalevyjä, vanilijakastikeainekset, valkosuklaa-nougatmoussea, Caipirinhaa, Fami-pussin (NJAM), jogurtti-cashew-pähkinöitä, kivoja synttärikyntsiä (hyvä ajoitus kun niitä synttärejä alkaa ensi kuusta eteenpäin taas olemaan ), reunamuotti (hmm, joku parempi nimitys??) ja kaunis omatekoinen kortti.

Minun Slykseni paljastui Helmeilevää- blogin pitäjä Helmi.fi- Haluan kiittää Sinua suuresti näistä kuukausista, olit mainio SLY ja Toivotankin Sinulle ja perheellesi Ihanaa ja leppoisaa kesää!!