1549730.jpg

Paistoin kolmen munan kaakaopohjan leipävuoassa. Kakkusahalla oli taas käyttöä! Toiseen väliin tein appelsiinimoussen ja sulaa geishaa,  ja toiseen appelsiinimoussea ryyditettynä geishasuklaalla. Miten nämä eroaa toisitaanko? ;)

Väli 1.

Geishasuklaata sulatettuna

  • Kostuta kakkulevy vanilijamaidolla. Kaada sulaa geishaa levylle ja tasoita.

Applesiinimousse:

1 prk flora vispiä, vanilijasokeria, sokeria maun mukaan

100 g pikka kevyt appelsiinituorejuustoa

1 prk appelsiinijogurttia

2 appelsiinin raastettu kuori, jonkin verran hedelmälihaa ja puoli dl mehua

4 liivatelehteä

  • Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi. Lisää tuorejuusto, jogurtti ja appelsiiniraaste, hedelmäliha. Liota liivatteet kiehuvaan mehuun. Anna jäähtyä hetken, lisää seokseen hyvin vatkaten.

Lisää suklaan päälle appelsiinimoussea.

Väli 2.

Ota appelsiinimoussea n. 4 dl erilleen. Sulata mikrossa matalalla/sulatusteholla geishasuklaalevy. Lisää mousseen sula suklaa ja sekoita tasaiseksi. Levitä täytettä toiseen väliin sopiva määrä.

Kakun pinnat sivelin vielä ohuelti appelsiinimoussella, sitten pursotin vispikermalla reunat. Päällä on mansikoita jotka on dipattu geishaan ja sitten appelsiininmakuisiin 'ripelöihin'. Oli ihan mielettömän herkullista, yksi parhaista kakuista mielestäni!<3

1549735.jpg