Olipas mukava päivä! Käytiin tyttöjen ja mun äidin eli mumpin kanssa uimassa. Ei olla ennen yhessä käyty, likathan oli aivan tohkeissaan kun pääsivät mumpin kanssa polskutteleen. Ja sai äitikin kyllä kyytiä, liukumäessä piti vuorotellen laskea molempien kanssa. Huh, pelottavaa puuhaa:) Molemmilla alkaa olla jo uimaan oppiminen tosi lähellä. Luonne-erot kyllä näkyy tässäkin- esikoinen on arka ja pelkää jos vettä edes kovin räiskyy naamalle, pienempi pimu vasitella työntää naamaa veteen ja sitte köhii vesi nokassa mutta ei menoa hidasta. Ja ite pitäis antaa jo kellukeiden kanssa mennä vaikka pylly painaa alas ja ei pysy naama vedenpinnan yläpuolella. Minäkin siinä rapua leikin ja yritin päästä nappaseen palasta millon mistäkin, tämäkös oli hauska juttu- vaan sukellettuani totesin pään olevan niin painavantuntoinen että loppui sukeltelu lyhkäseen. Lentsuhan tässä on vielä päällä, niin kaverini sitten valaisikin että jos on otsassa mätää niin se tuntuu veden alla painavalta. Joo, kiva juttu että nyt on sitten pää täynnä mätää!! Pitänee maanantaina hankkiutua tohtorille ettei kovin pahasti käy. Ja minä kun luulin että alan olla jo paremminki kunnossa vaikka ääni vielä honottaakin.

No, uintireissuhan tekee aina nälkäiseksi ja kiireen vilkkaa syömään johonkin. Lehtipihvi sai kyytiä, ja tytöt söi perinteiset ranskanpotut ja hampurilaiset, paitsi ettei hampparit sitte kelvanneetkaan. Vielä piti koittaa metästää mumpille juhlatoppia, vaan ei löytynyt. Minä sen sijaan löysin kaksikin ihanaa, oranssi/beige/ruskeakukallisen ja punapilkkuisen. Ei ois kyllä ollut rahaa ostella mitään ylimääräistä, mutta ei voinut vastustaa kiusausta. Onneksi ei oo pitkä matka kuun loppuun. Toisaalta ihan hirvittää, että sitten on jo kesäkuu!! Ja sitten heinäkuu mistä alkaa meidän perheen synttärikemuputki.

Kävin tuossa Hellapoliisin sivuilla ja hän oli tehnyt ihanankuuloisen kakun mansikka-raparperi ja valkosuklaatäytteillä. Pitänee noita täytteitä kokeilla kun juhlarulijanssi alkaa parhaaseen mansikka-aikaan. Mutta nyt lenkille, päivittelen kokkailuja taas sadepäivänä. Nyt pitää nauttia kun kerranki poutaa, eikä istua sisällä koneella tai kokkaamassa!