No tää ei silti kyllä ollut yhtään huonoa... Itseasiassa aivan ihanaa!
Pohja:
150 g pehmyt voi/marg
1 dl sokeria
1 tl van.sokeria
1 muna
3.5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Päälle mustikoita/marjoja
Täyte:
1 prk ranskankermaa
levy sulatettua Pandan valkosuklaata
0.5 dl kermaa
pari rkl vanilijarahkaa
sokeria ja van.sokeria maun mukaan (ei tarvi paljon laittaa)
1 muna
- Tee pohjataikina ja taputtele se voideltuun ja korppujauhotettuunpiirakkavuokaan. Esipaista pohjaa 200 asteessa noin 10-15 min.
- Ripota sitten pohjan päälle reilusti mustikoita.
- Sulata suklaa ja anna jäähtyä hetken. Sekoita se sitten muiden ainesten kanssa, lisää lopuksi muna ja sekoita täyte tasaiseksi. Kaada täyte mustikoiden päälle.
- Paista vielä 200 asteessa noin 25 min.
Kommentit