1919870.jpg

No tää ei silti kyllä ollut yhtään huonoa... Itseasiassa aivan ihanaa!

Pohja:

150 g pehmyt voi/marg

1 dl sokeria

1 tl van.sokeria

1 muna

3.5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Päälle mustikoita/marjoja

Täyte:

1 prk ranskankermaa

levy sulatettua Pandan valkosuklaata

0.5 dl kermaa

pari rkl vanilijarahkaa

sokeria ja van.sokeria maun mukaan (ei tarvi paljon laittaa)

1 muna

  • Tee pohjataikina ja taputtele se voideltuun ja korppujauhotettuunpiirakkavuokaan. Esipaista pohjaa 200 asteessa noin 10-15 min.
  • Ripota sitten pohjan päälle reilusti mustikoita.
  • Sulata suklaa ja anna jäähtyä hetken. Sekoita se sitten muiden ainesten kanssa, lisää lopuksi muna ja sekoita täyte tasaiseksi. Kaada täyte mustikoiden päälle.
  • Paista vielä 200 asteessa noin 25 min.

 

1919871.jpg