Täytyy sanoa että tänä päivänä tuntuu, että on saanut jotain aikaiseksi. Ja pittää sanoa, että hattua nosta ja korkeelle kaikkien pienten lasten vanhemmille, jotka vie lapset hoitoon ja painuvat tekeen töihin pitkää päivää. Kiirettä varmasti pitelee! Mulla oli tänään toisen iltavuoron opettelu, yheksi piti joutua töihin, ja olin saanut päähäni, että leivon ennen sitä. Ja imuroin. Ja pesen pyykkiä. Laitan lapsille ruokaa. Nukutan vauvan ja hoidan sitä. Kirjoitan blogia. Kastelen kukkiahaenpostinpesenikkunatkäynsuihkussajameikkaanjasyönjapuenja........

Joo-o. Listahan on loppumaton. Ihan kaikkee en millään ehtinyt tekemään, kuten noita ikkunoita pesemään, mutta yllättävän paljon kuitenkin. Nyt kun sitten tähän istahin niin tuntuu, että enpäs jaksakkaan mennä nukkumaan ja raahautua yläkertaan, jos vaikka nukkus tässä istualtaan kun niiiin väsyttääpi!!! No, oli puuhakas päivä ja siitä selvittiin. Mahtavaa. Nyt sitten oottelen rauhassa isiä kotiin jotta voitaisiin yhessä yömyöhään saunoa. Samalla on kätevää kirjoitella tässä mitä päähän pälkähtää. Jännä miten se nälkä kasvaa syödessä, nyt kun oon pari iltavuoroa käynyt kokeilemassa ois mahoton hinku päästä töihin, siis vaikka viikonlopuksi. Oispa kivaa kun keikkaa pukkais, ja sais ihan itte olla ominaan töissä. Juu. Mutta se on mulla vähän helpompaa siinä mielessä, että lapset hoituu kotona tai mummolassa. Ei tarvitse päivähoitoon viiä. Vaikkakin tytöt voiskin tykätä mutta että tuota pientä piimäsuuta.. Ei sentään. Jos ei oo pakko.

Hienosti oli tenavat mummon ja ukin hoidossa pärjänneet vaikka kovasti sitä jännitinkin. Ei oo meijän vauva ollut vielä noin pitkää aikaa hoidossa, että ihan koko päivän! Isänsä kanssakaan eivät olleet aiemmin olleet koko päivää yhessä kun vasta sillon, kun tein tuon ekan iltavuoron. No, oli korkea aikakin, kun vauva on jo 9 kk! Ja turhaa huolehin, hyvin oli mennyt. Tänään vaan unohin sitten lähtötohinoissani kännykän kotiin. Sitä sitten huokailin töissä ja etsittiin, vaan täältähän se kotoa löytyi baaripöydältä. Itte olin siihen enimmäkseen kottanut soittaa... Ei tosiaan sillä että kukaan ois kaivannu..

Huomenna ajattelin tehä cv:n. Jos vaikka laittais parit työhakemukset vetämään. Mulla on sellanen melko varma työpaikka tiedossa syksyksi, mutta en uskalla laskea sen varaan. Tympäsee kyllä jos en sinne pääse kun sitä on mulle luvattu suu-sanallisesti, mutta eihän nykymaailmassa, varsinkaan työkuvioissa taida mikään olla varmaan. Paitsi epävarma. No niin, ukko-kulta saapuu, lähen saunomaan!Hyvät yöt!