Tässä vielä muutama kuva ja asia, mitkä on tosi tykättyjä meitin perheessä.

1170883.jpg

Eli kinkku, mummon leivinuunissa paistama pieni harmaasuolattu juhlaversio. Lisäksi minun lempilihaa on myös savukalkkuna, nam.

1170887.jpg

Rosolli on oma lempijouluruokani, ihan ykkönen! Ilman tätä olisi Jouluna hankala olla ruokapöydässä. Kyllä se maku kehittyy, nuorena en syönyt tätä laisinkaan. Ite tehty on parasta. Tähän tuli porkkanaa, perunaa, suolakurkkua, omenaa, punajuurta ja vähän sipulia. Kaikki pitää olla pientä silppua! Muut ei tätä meillä syö, Nuutti nyt ihan vähän maistoi, eli itselle sain tämän ihanuuden kokonaan.

1170890.jpg

Italiansalaatti. Oioin kovasti, eli keitin vaan lisää raketti spagettia lihaliemessä ja laitoin ne sekaan, eli tuli enemmän vähemmän majoneesista salaattia. Tästä tykkäsi kaikki.

1170894.jpg

Jauhelihapasteijat maistui myös kaikille. Voitaikinaan tehtyjä, sisällä maustettua jauhelihaa ja sipulia, sekä keitettyä puuroriisiä, näistä tehty mössö. Pinta voideltu munalla ja ripotettu korppujauhoja. Namia ja helppoa sellaista.

1158686.jpg

Joulupukkivalo löytyi kerran ihanasta sisustusliikkeestä. Hankin itselle punaisen, kultaisenkeltaisen laitoin sisarelleni pukinkonttiin. Tämä jaksaa ilahduttaa ja luoda tunnelmaa, varsinkin kun nyt oli niiiiin pimeä Joulu!

1162226.jpg

Partyliten kynttilätupa 'Aattoilta'. Lasten suosikki yli muiden. Jopa pikku-ukko rakastaa tätä, jaksoi puoli tuntia katsella ja kuunnella tätä soittorasiaa.