1291431.jpg

Tällainen kakku tuosta pohjasta nyt tuli. Tällä osallistuin myös B & P arvontaa. Ois niiiin kiva joskuskin jos Onnetar oisi suosiollinen...Nooo saa nähdä. Ja jos ei muuta niin saadaanpas ainakin suu makeaksi hyvällä kakulla!

1291436.jpg

En oo kyllä todellakaan mikään kakkutaituri, ja tarvisin ihan hirmusti aikaa että saisin tehdä sellaisen kakun, kuin oikeesti haaveilen tai haluan. On ihan melkein kestämätöntä kun ei oo aikaa tähän touhuun niin paljon kuin haluaisi! Tänään tein koko kakun ennen töihinmenoa, ja melko kiirus siinä tuli. Koristelu ei oo todellakaan sellainen kuin olisin halunnut, mutta ei ollut aikaa väännellä marsipaania siihen muotoon mitä mietiskelin mielessäin. No, viimestään kesälomalla teen sellaisia kakkuja kuin mielin!!!!

Kakun sisällä on karamellitäyte ja sitruunamoussetäyte. Kostutus on vanilijamaitoa, johon laitoin mausteeksi Helmi kermalikööriä. Päällä on sokerimassaa, jota en ollutkaan aiemmin käsitellyt. Täytyy sanoa, että tykkäsin enemmän tästä kuin marsipaanista, ei ollut lähellekään niin takertuvaista sorttia. Ens kerralla päällinen onnistuu vielä paremmin, kun saan uuden silikonisen leivinalustan ja tajuan miten tätä pitää käsitellä. Nyt meni vähän arpapelillä. Päälle suihkuttelin kultasprayta, mitä myös tilasin B&P:sta joku aika sitten. Suihkuttelu meni myös päin petäjää, välillä ei tullut mitään väriä ja välillä sylkäisi vähän liikaakin. Pinta on nyt tuollaanen moderni öh laikukas. Sivulla on koripunos-pursuttelut vanilijakreemillä maustettua vispiä, ja päällä olevat hmm.. 'kukat' ?? samaa ainetta mutta värjäsin punaisella pastavärillä. Orkideat ja sydämet marsipaania. Tällä postauksella haluan toivottaa-

IHANAA JA AURINKOISTA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE JA TIETYSTI KAIKILLE OMILLE YSTÄVILLENI!!

T.Kati :D