1648746.jpg

Mansikkahampurilaiset voit tehdä joko pikkupullista tai vaaleista sämpylöistä. Soseutin jonkinverran pakastemansikoita, lisäsin hieman vaaleaa siirappia ja vaniljasokeria. Tällä kastikkeella/ketsupilla ;) kostutin molemmat halkaistut palat. Jonkin aikaa kannattaa nataa kostua. Sitten vaahdotin flora vispiä (2 dl) ja vanilijasokeria ja tomusokeria vaahdoksi. Notkistin mascarponea ja lisäsin sitä n. 100 g ja loput 100 g maustamatonta tuorejuustoa. Tässä kohtaa kannattee tarkistaa makeus. Pullikset täytin tuoreilla mansikkaviipaleilla ja tällä vaahdolla. Ohjeessa puhuttiin myös mintun -tai sitruunamelissanlehdistä, vaan niitä ei tähän 'hampparituskaan' ollut. :D Hyvin upposi ilmankin. Tuota vaahtoa kannattee tehä puolta pienempi satsi jos ei oo montaa syöjää/pullaa :) Me syötiin loput vaahdot raparperi-mansikkakiisselin kera.

Alla on mustikkavalkosuklaa-sarvia jälleen (parhaita pullia ikinä!!) ja appelsiini-suklaakierrepullia. Jos joku kaipaa täyteohjetta niin voipi vinkata, ainaki mustikkapullat löytyy jo täältä. :)

1648818.jpg