Mun vanhemmilla on tänään Rubiini-hääpäivä. Sitä piti sitten kakulla juhlistaa. Aattelin tekaista syrämmen kun aiheeseen passelisti sopii. Kakkupohja sama kolmen munan kuin aiemmin. Täytteet suurinpiirtein samoja kuin aiemmassa mansikkakakussa. Tässä vain tuli mansikkatäytteeseen vispikermaa, vanilijatuorejuustoa, van.sokeria, sokeria ja mansikkahilloa+ 3 liivatetta. Tuohon valkosuklaatäytteeseen lisäsin kerman sekaan hieman maustamatonta tuorejuustoa ja ranskankermaa ja koko levyn valkosuklaata (eli 130 g Pandan suklaatia). Mansikanmöllykät meinasivat innostua 'sulamaan' tuossa marsipaanin päällä, liekkö sokerilla osuutta asiaan?!

671002.jpg

Ekaa kertaa eläissäni käytin marsipaania missään, en oo mikään marsis-fani. Mutta on kyllä hyvä ja kiva tehä vaihteeksi erinäköistä kakkua. Ja hurmaannuin täysin siitä, että voi muotoilla ihan mitä vaan, niinku muovailuvahasta. En tiiä mitä oon arkaillut aiemmin, nyt kyllä syyhyttäis sormia tehä vaikka mitä, vaan pitänee nukkua univelkoja pois ja tehä sitten lapsosten synttäreille taas uutta kivvaa. Ullan unelma-sivut mut oikeestaan tähän villitykseen innosti, siellä on hienosti opastettu näissäkin hommissa, että kiitosta vaan Ulla!

 

671006.jpg