Tää on täysin eri ohje kuin edellinen juustokakku mustikoista, ja mun suuhun maistui paljon paremmin. Tää oli ihanan samettista ja pehmeää, sopiva makeus ja happamuus. Kerrassaan täydellinen herkku! Ohje myös ruokamaailmasta. Kopsaan sen tähän jotta pysyy tallessa miulla, tätä pitää tehä toistekin.

Pohja:

150 g margariinia

0.5 dl sokeria

1 muna

3 dl vehnäjauhoja

1-2 rkl vettä

Täyte:

500 g maitorahkaa

200 g ranskankermaa

3 munaa

2 dl sokeria

1 rkl van.sokeria

(2 rkl sitruunamehua)

2 rkl pottujauhoja

250 g mustikoita

  • Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna ja lopuksi kuivat aineet. Lisää hieman vettä ja sekoita nopeasti taikinaksi. Taputtele taikina jauhotettuun itropohjavuokaan sekä pohjalle että reunoille.
  • Sekoita täytteen aineet yhteen, lisää viimeiseksi mustikat. Kaada täyte pohjalle ja paista 175 asteessa alatasolla noin tunti. Jäähdytä hyvin ennen maistelua!