1406126.jpg

Pullia pullia... Tässäpä näitä pääsiäisen rahkapullia. Tuli niin hyviä, taikina oli hyvin kohonnutta ja pehmeää, täyte täyteläistä!

Pullataikinaan tällä kertaa...

6 dl kevyt maitoa

hiivapala

2 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

2 munaa

2 rkl kaardemummaa

1 tl suolaa

200 g Oivariinia

vehnäjauhoja sopivasti

Täyte:

1 prk vanilijarahkaa

1 prk smetanaa

1 muna

1 sitruunan raastettu kuori ja pari rkl mehua

sokeria ja van.sokeria maun mukaan

rusinoita

Päälle raesokeria (ja persikoita jos mies antaa laittaa :D)

  • Pyöritä taikinasta palloja ja paina jauhotetulla lasin pohjalla niihin sopivan kokoinen pyörylä täyteaukko. Laita aukkoon täytetttä ja anna pullien hetki turvota. Voitele munalla ja heittele raesokraa päälle. Paista 225 asteisessa uunissa kypsiksi, n.10 min.