Pullia pullia... Tässäpä näitä pääsiäisen rahkapullia. Tuli niin hyviä, taikina oli hyvin kohonnutta ja pehmeää, täyte täyteläistä!
Pullataikinaan tällä kertaa...
6 dl kevyt maitoa
hiivapala
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
2 rkl kaardemummaa
1 tl suolaa
200 g Oivariinia
vehnäjauhoja sopivasti
Täyte:
1 prk vanilijarahkaa
1 prk smetanaa
1 muna
1 sitruunan raastettu kuori ja pari rkl mehua
sokeria ja van.sokeria maun mukaan
rusinoita
Päälle raesokeria (ja persikoita jos mies antaa laittaa :D)
-
Pyöritä taikinasta palloja ja paina jauhotetulla lasin pohjalla niihin sopivan kokoinen pyörylä täyteaukko. Laita aukkoon täytetttä ja anna pullien hetki turvota. Voitele munalla ja heittele raesokraa päälle. Paista 225 asteisessa uunissa kypsiksi, n.10 min.
Kommentit