Nää on hyviä! Kirjottelin jossain vaiheessa aikoja sitten muffinsseista jotka levisi kuin ankat jätökset. Ne oli näitä samoja. Piti päästä koklaan uudelleen, että mikä meni vikaan, taikina vaiko vaan vuoat. Nyt paistoin nää sen takkii amerikanvuoissa, että on reunoja enempi. Ja maltillisesti täytin, ehkä reiluun puoliväliin. Hokasin eilenillalla kyllä, että mulla on oikee muffinssivuokakin, siis pelti vai miksi sitä sanotaan. En vaan oo ikinä käyttänyt. Piti sitäkin kokeilla vaan siitä myöhemmin juttua. Tässä alla näkyy myös se tarjotin mistä puhuin. Mulla ei oo tämmösiä ennestään, hirmu kivankokoinen just muutaman pulla/muffinssin tarjoiluun. Resepti on ehkä jostain Koti ja keittiö-lehestä, en oo aivan varma.

749337.jpg

Appelsiini-suklaamuffinit (tuli pari pellillistä melkeen)

3 munaa

2 dl sokeria (voi olla tavallista tai fariini, mää panin puolet ja puolet)

1 appelsiinin raastettu kuori ja hedelmäliha pikkukuutioina

50 g sulaa rasvaa

1 dl vehnäjauh.

1 dl pottujauh.

1 dl kaurahiutaleita

2 tl leivinjauhetta

(1 tl vanilijasokeria)

100 g suklaata

  • Vatkaa munat ja sokerit kuohkeeksi vaahdoksi. Lisää app.kuori ja kuutiot+ sula rasva.
  • Sekoita jauhot, hiutaleet ja suklaa. Lisää varovasti taikinaan, sekoita hyvin.
  • Jaa taikina vuokiin ja paista 200 asteessa keskitasolla n. 10-12 minuuttia tai kunnes ovat kypsännäköset! :9
  • Koristele jos tykkäät. ¤ (Mää hunnutun kaakaotomusokerilla, päällä vähän kermaa ja mansikat vaan koristeena.)