Tein juhannusherkuksi kääretortun, mutta kun mieli teki myös jädeä niin arvelin yhistäväni nää kaks herkkua. Alunperin ajatus lienee Sekasopan Marien. Normaalisti oon tämän tehnyt ihan kaupan kääretortuista ja hyvää on tullut. Koostumus on ehkä jopa parempi kuin omatekemässä. Ainakin kun tässä kääretortussa täytteenä on mansikkakermavahtoa ja tuoreita mansikoita ja pakasteesta sulaneita vattuja, niin aika jäähänhän se torttu jämähti. Kaupan 'kuivemmille' tortuille ei oo niin käynyt. Elis ei kannata tähän ainakaan tehä kuin perus hillokärräriä. Tän version pitäis antaa aika pitkään sulahtaa, että on parempaa. Jätskinä välissä kuningatarta ja vadelmaa, ja valkosuklaata sulatin jätskien väliin, mut sekään ei ollu hyvä idis, kun se kovettuu siellä niin ettei meinaa saaha palasta irti. Makuhan on tietty ihana! Ja kesällä kätevä+tosi helppo vierasvara!

685868.jpg