1406164.jpg

Meillä on pääsiäisenä usein mureketta munalla höystettynä, niin tänäkin vuonna. Lampaanliha ei oo koskaan syttöjä ottanut- kerran eläissäni oon syönyt hyvää lammasta- siis sellasta missä ei maistu villa tai hiki, miehen ainut kerta oli traumaattinen tiskirätti, joten meillä ei lammasta oo pääsiäisenäkään näkynyt. Uskon kyllä että se voi olla hyvää, kunhan sen oikein tekee. Noh, tää mureke oli niin maukasta, että en kyllä osannut lammasta kaivata.

Murekkeeseen tuli 700 g nautasika jauhelihaa, 2 munaa, reilu puoli pss ranskalaista sipulikeittoainesta, korppujauhoja, kermaviilipurkki, maitoa ja mausteita. Täytteenä neljä kypsäksi keitettyä kananmunaa, mozzarellajuustoa ja tuoretta tomaattia. Oli tosi herkullista, etenkin ne tomaatit oli ihkuihania!

Kasvissoseessa on pottua, porkkanaa, lanttua ja bataattia.

Salaatissa jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, omenaa, vesimeloonipalleroita ja mansikoita. Kokonaisuudessaan namia oli!