Tehtiin pikkulikkojen kanssa pirtelöä illan piristykseksi. Mulla jäi päiväruokakin kuvaamatta, kun oli niin helvetillinen nälkä että se ehti mennä parempiin suihin ennenku ees muistin koko kameraa. Eipä se mitään, perusmuonaa vain oli eli pottuja ja jauhelihakastiketta. Oli vaan ihan sairaan hyvää, varmaan sekin osaltaan vaikutti, että en ollu eilen syöny lämmintä ruokaa. Töihin taas tuli niin kiire, että en muistanut ottaa evästä mukaan, vedin sitten vaan karjalanpiirakkaa nassuun.

Muttamutta, tää on kaikessa yksinkertaisuudessaan tehty vaan niin, että sulatin minttukermajätskiä (Valion) pikkusen mikrossa pehmeemmäksi (n. 1/3 osa pakettia). Sitten sulatin maitosuklaata 4 riviä ja yhen rivin maraboun dajmsuklaata (sitei ollut enempää, öh, kuka lie syönyt;). Sitten heivasin ne korkealaitaiseen astiaan ja muussasin sauvasekottimella kun se pirtelökoneen kannu hajos. Sitten lisäsin vaan maitoa ja sekoitin hyväksi. No, tuo kuva on siis ihan mageennäkönen, tuommonen kerroshässäkkä. Se ei mitenkään ollu tarkotukseni, mutta suklaata oli ehkä pikkusen liian paljon, se sitten kylmässä ns. paakkuuntui ja laskeutui lasin pohjalle. Mut noita muita kerroksia en tajua, ne oli ihan pirtelö ja sen makuista kun pitikin, et miten ne kerrokset noin näkyy tai siis tuli. Sitruunamelissan lehti vaan koristeena. Oli kyllä tosi hyvää, mutta lusikalla sitten söin nuita suklaita pohjalta, tai koitin hämmentää sekasin, että tosiaan vähempikin ois riittänyt. Mut oli vaan mielihalu kokeilla kun tuo minttujäde kummitteli tuolla pakkasessa. En tehnyt isoa määrää ja jätskiäkin jäi yli puoli pakettia isille....

Huomenna ois tarkoitus saaha jotain leivontaakin aikaseksi. Tää päivä meni siivotessa (taas äiree ollu kaks päivää töis ja sen oli näköstäkin...) ja lasten kanssa touhutessa. Pienimmäinen on taas pipinä, päiväunien jälkeen oli ihan kekäle ja mittasin kuumeen, niin 39 astetta!! Illan se kuitenki on ollut ihan OK, kun kuume laski. Vähän sitä yskittää, mutta en tiiä mitä tää nyt taas on. Just kun silmät saatiin kuntoon.........Aina jotain jollain, plaahhhhhhhhhhhhhhhhh.

661316.jpg