No niin, nyt saatiin leivottua vähän pullaa. Kovasti oli tarkoitus leipoa jo aikasemmin, mutta eipä oo muka ehtinyt. Tänään ei ois ollu fiilistä yhtään tehä mitään. Pää on ollut tosi kipee koko päivän, ja epäilen että ainakin viime yönä taisin olla kuumeessakin. Aivan kamala olo ollut. Kylmää ja kuumaa vuorotellen. Pitää toivoa että menee pian ohi, taas on keskiviikko ja torstai työpäiviä. Nyt leipastiin dajm-bostonkakku ja vanilijasilmäpullia- niistä on tullut meijän lemppareita :)

636499.jpg

Tässä kakku ennen koristuksia. Tein puolen litran pullataikinan, josta puolet meni tähän kakkuun. Väliin laitoin voita n. 60 g, sokeria vajaa desi, vanilijakastiketta (samaa mitä tuli van.silmäpulliin) ja 2 isoa dajmia rouhittuna <- osan jätin koristeluun. Luulenpa että on aika herkkua! Niin sitten tietty voitelin munalla ja ripsautin pintaan vähän raesokeria.

636503.jpg

Koristeltuna... Tuo meni vähän överiksi tuo tomusokerikuorrute. Mulla oli jäljellä punaista elintarvikeväriä, jota himpun verran tuohon laitoin. Se ei ens alkuun näyttänyt kuin haalean vaaleanpunaselta, mutkun vähän aikaa seisoi niin sitte se olikin tuommonen pyhä pinkki. Noo, tytöt ainakin olivat hyvin otettuja kuorrutteen väristä! Ja pinnalla sitä dajmrouhetta.

636507.jpg

Kuva vissiin väärinpäin, noo, näitä samoja pullia kuin aiemmin.

636547.jpg

Siiri leipoi Pikku-Myy pullan. Eikös oo ihan näkönen ;)

636538.jpg

Viivin hillitön Loordi-pulla :D Kunnon mättöpulla kyllä!