1839717.jpg

 

1839720.jpg

 

1839725.jpg

Tässä on tää Siirin kakkunen. Meinasi usko loppua pohjienpaisto vaiheessa. Yleensä mulla ei oo ollut ongelmia pohjien kanssa, nyt sain kämmättyä kaksi pohjaa! Taikinat olivat tosi paksuja ja täydellisiä, uunissakin kaikki ok..mutta kun kakut otin uunista ne jotenkin sivuista vetäytyivät sisäänpäin ja lisahtivat vaikka kypsiäkin olivat. Juu, en tajua mitä tapahtui! No, kahesta epäonnistuneesta pohjasta tuli kuitenkin yksi korkeahko kakku. :)

Krissen keittiössä oli tehty kakku kakkukuvalla varustettuna- ja päätinkin kokeilla miten se onnistuu. Toiset on kehuneet ja toiset haukkuneet. Eihän se kuva mitenkään erityisen hyvälle maistu, vaan saa sillä kauniita kakkuja, varsinkaan kun tuo maalaaminen ei oo vahvinta alaa meikäläisellä ;) Hyvinhän tuo kuva kakun päälle asettui, ei voi moittia. Ja mikä tärkeintä, päivänsankari oli ihan otettu tästä ylläristä!

Kostutus on tuttua vanilijamaitoa, välissä on valmiina ostettua vadelmahyydykejauhe-täytettä keltaisilla vadelmilla höystetynä, toisessa välissä valkosuklaa-nougat valmishyytelöä ja vanilijakreemiä. Täytyy sanoa, että tykkään kyllä enempi kotitekoisista mousseista, en ainakaan hyydykejauhehommiin ala jos ei oo ihan hullun kiirus. Nopeaahan ne tulee ja maku on ok, mutta hieman keinotekoinen kuitennii. Mutta säästi aikaa ja vaivaa kyllä. Päälliset on värjättyä vispikermaa ja muutama mansikka ja keltainen vattu luomassa kolmiuloitteisuutta. Kukkaset marsipaania. Kivaa vaihtelua pursotuksiin tuli perustyllalla, kermaa meni vaan aika lailla :)