1218792.jpg

Pientä aivopurtavaa kehiin näin tylsän tammikuun ratoksi! :D No niin ja kysymys kuuluu mitäs tässä keitellään? Vastausaikaa on tämä päivä. Ensimmäisen oikean vastauksen antaneelle lähtee pieni palkinto, tai jos oikeaa vastausta ei löydy niin kaikkien vastaajien kesken arvotaan palkinto. Onnea jokaiselle! ;0)

Edit- Sen verran vinkkiä, että tää ei ehkä oo sitä miltä ensi katsomalta näyttää...Ei ainakaan puuroa!

Edit 2 - Vielä ei ole oikeaa vastausta tullut! Tässä vinkki ja helpotusta :)

Edit 3 - Hienoja vetoja, sanoisin että kinuski/toffee on jo aika lähellä... Mutta ei ihan... Kun vielä joku kekkaisi ihan oikean termin tähän!

Edit 4 - Kyllä vaan, jotain karamellikastiketta... Ja mitähän karkkia kastikkeeksi muodostuupi????????:D *tättädää* Jokos joku hoksaa... Vielä on tunti aikaa vastataaaa.... ;))

Edit 5 - Ja kilpailuaika on nyt umpeentunut! Koska ihan oikeaa vastausta ei löytynyt ja ensin arvanneilla ei ollut yhtään vihjeitä on varmasti reilu peli, että palkinto arvotaan vastanneiden kesken! Jokainen nimi saa siis yhden arpalipukkeen ja hänelle arvotaan pikkupaku. Tämä tapahtuu viikonlopun aikana, en enää tälle yötä jaksa!

Oikea vastaus siis oli Polkkakastike. Kastikkeen bongasin Hellapoliisin sivuilta. Minun versiostani ei tullut yhtään samanlaista tai samanväristä. Mutta voin kertoa, että maku on aivan loistava!! Mutta nyt yöunille, huomenna on eessä 12 h työpäivä! Kiitos osallistujille, tää oli hauskaa! :D

1219445.jpg