Leipasin kemuihin myös sarvia. Nää on ihania, ei voi muuta sanoa. Maistuu sekä lapsille että aikuisille, ja niiiin helppoja tehä!!<- mikä parasta ;) Alla olevasta reseptistä ei montaa sarvea tuu, jotenka tein sen kaksinkertaisena.

737803.jpg

Juustosarvet:

3.5 dl vehnäjauhoja (mää käytin puolet vehnäjauhoja ja puolet rouheista sämpyläjauhoa, tuli paljon makusempia kun osa oli sämp.jauhoo mun mielestä)

2 dl juustoraastetta (käytin koko satsiin oltermannia, elikkäs sitä meni semmonen pienempi myynnissä oleva pala)

2.5 tl leivinjauhetta

0.5 tl suolaa

50 g voita

1 prk kermaviiliä

Täyte:

1 muna

3 dl juustoraastetta

+laitoin mustapippuria vähän, paprikajauhetta ja aromisuolaa

+osaan sarvista silppusin lisäksi meetvurstia

+voiteluun 1 muna

+koristeluun himppu juustoraastetta/unikonsiemeniä

  • Sekoita kuivat aineet ja pehmyt voi.
  • Lisää kermaviili ja vaivaa taikinaksi.
  • Jaa taikina 2:n osaan. Kauli ympyräksi ja jaa ympyrä 8:n osaan.
  • Laita täytettä kolmiolle ja kierrä sarveksi.
  • Voitele ja koristele sarvet, paista 225 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.