Leipasin kemuihin myös sarvia. Nää on ihania, ei voi muuta sanoa. Maistuu sekä lapsille että aikuisille, ja niiiin helppoja tehä!!<- mikä parasta ;) Alla olevasta reseptistä ei montaa sarvea tuu, jotenka tein sen kaksinkertaisena.
Juustosarvet:
3.5 dl vehnäjauhoja (mää käytin puolet vehnäjauhoja ja puolet rouheista sämpyläjauhoa, tuli paljon makusempia kun osa oli sämp.jauhoo mun mielestä)
2 dl juustoraastetta (käytin koko satsiin oltermannia, elikkäs sitä meni semmonen pienempi myynnissä oleva pala)
2.5 tl leivinjauhetta
0.5 tl suolaa
50 g voita
1 prk kermaviiliä
Täyte:
1 muna
3 dl juustoraastetta
+laitoin mustapippuria vähän, paprikajauhetta ja aromisuolaa
+osaan sarvista silppusin lisäksi meetvurstia
+voiteluun 1 muna
+koristeluun himppu juustoraastetta/unikonsiemeniä
- Sekoita kuivat aineet ja pehmyt voi.
- Lisää kermaviili ja vaivaa taikinaksi.
- Jaa taikina 2:n osaan. Kauli ympyräksi ja jaa ympyrä 8:n osaan.
- Laita täytettä kolmiolle ja kierrä sarveksi.
- Voitele ja koristele sarvet, paista 225 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
Kommentit