1847937.jpg

Tätä herkullista juustokakkua tarjoiltiin taannoin Siirin synttäreillä. Oli helppotekoinen ja namia! Ohje on Maku-lehdestä.

Meillä on aika heikosti tullut vattuja tänä vuonna. Homehtuneet ja paleltuneet ja matoisia, yaks! Pikkasen vaan on saatu, joten kun kuulin että kaverin mummolassa on vattuja myytävänä ja vieläpä keltaisia (en ollut eläissäni nähnyt!) niin pitihän niitä sitten saaja. Maku on ehkä vähän miedompi ja 'hunajaisempi' kuin punaisilla, tykkäsin kyllä. Hienoja marjoja!

Pohja:

1 pkt Wilhelmiina-keksejä murustettuna

75 g sulatettua voita

Täyte:

6 liivatelehteä

0.5 dl sitruslikööriä (käytin Cointreauta)

1 prk mascarpone-tuorejuustoa

1 prk rahkaa

1 prk vaahtoutuvaa vanilijakastiketta

1 dl vadelmamehutiivistettä

Päälle:

400 g vadelmia

0.5 dl vadelmamehutiivistettä (en laittanut)

2 dl vettä

1 dl hyytelösokeria

1873003.jpg