Lihapullista on varmasti olemassa ihan miljoona eri versiota. Nämä on suhteellisen peruspullia, ja aineksien mittasuhteita hankala arvioida... Usein teen isomman satsin kerralla että saan näitä pakkaseenkin, tän ohjeen mukaan tullee pellillinen tai vähän reilu riippuen pullien koosta.

Taikina:

400 g nautasika jauhelihaa

puoli pss sipulikeittoaineksia

reilu puoli desiä korppujauhoja

1 muna

1 prk kermaviiliä

puoli tl suolaa tai yrttisuolaa

3-4 rkl ketsuppia

mausteita maun mukaan (näissä nyt mustapippuria, paprikajauhetta, grillimaustetta, chiliä, valkosipulijauhetta vähän ja reilu tl välimeren yrtit mausteseosta.)

594430.jpg

Juu nää meni melkein kertasyönnillä, muutama hassu jäi kuvattavaksi kun ei ollut taas tarpeeksi ripeä... Kamerasta loppui patteritkin niin sillä ne ehti huveta ;)