Mää olen kyllä ihan hurahtanut näihin kukkasiin. Tai no yleensäkin kukkiin. Tämä päivä meni Lakkiaisissa, jotenka en oo saanut aikaseksi yhtikäs mitään. Ja huominen menee töissä, joten leipomuksia sitten vasta alkuviikosta. Nyt otin kuvia muutamia harjotusmielessä pihakukista.

631776.jpg

Narsissit loistossaan herättelee pääsiäisfiiliksiä vaikka pääsiäinen on jo kaukana takana. Mun narsissit lie liika syvään istutettuja, tai myöhäisherännäisiä. Onhan ne kivannäkösiä vaikkakin tuttuja juttuja.

631778.jpg

Patjarikko on kyllä hurmaava kivikkoperenna :) Meidän kivikkopenkki piti myrkyttää, kun isot muurahaiset tai mettämuurahaiset alkoivat touhuamaan pesää siihen. Jumalaton kuhina oli noissa kukissa, ne intoutuivat jopa kiipeileen ja takertuun Marja-aroniapensaisiinkin. En kyllä ymmärrä miksi, leikkivätkö olevansa mehiläisiä vai mitätäh. Ei kait ne niitä syö, siis oo mitään kukansyöjiä???Vai ovatko sittenkin??

631779.jpg

Tämmönen pärrä piti hankkia, oli jotensakin sulosennäkönen eikä ees pahanhintanen kärry. Nuo kukat on vasta laitettu, joten ovat vielä vähän surkeen pieniä. Eilen tyttöjen kanssa ropsauteltiin kanankakkaa ihan kunnolla kaikille kukille ja pensaille, kyllä nyt meijän pihalla paska haisee. Mut jospa kans kukat alkais rehottaan jossain vaiheessa;) Ei tarttis turhaan kärsiä hajuhaitoista.

631794.jpg

Linssiludekin koitti päästä kuviin :) Pärrä päältä.