Blogeissa kiertää haastetta tai listantynkää inhokkiruoista. Mie oon lukenut jo monelta heijän ällötyksistään ja aloinpas sitten pohtia omia, että kuinka paljon löytyy samoja kuin muilta vai onko omia erikoisuuksia. Viisi piti mainita, minun lista kyllä ois paaaaaljo pidempi, taianpa olla aika ronkeli :/

1. Tähän on pakko sanoa että sisäelimiä en syö, ne saapi jäähä minun puolesta sisuksiin ihan jokaisella eläjällä. Ainut minkä hyväksyn on jauhemaksapihvit, mieluiten äidin tekemät sellaaset. Muuten ei mee maksalaatikko, kastike, munuaiset eikä mitkään osat, thui sentään!

2. Veriruoat. En tykkää verestä muutenkaan, joten enpä ruoissakaan. Tämän korkeuden erikoisherkku rössypottu aiheuttaa puistatuksia ja kylmiä väreitä. Muistan koulussa lapsena syöneeni veet simmuissa pakon eessä, ainaki potut jos en rössyä!

3. Läski. Juu ei lihassa saa läskiä olla. Jos vähänkään valkoista vilahtaa nii johan alkaa kerätä nestettä kurkkuun, Jaiks.

4. Sienet. On se kumma. Mutta kun ei oo lapsena 'opetettu' syömään sieniä nii eipä niitä sit osaa syödä, ja mielellään tietty osais kun niitä ihan ilmaseksi metästä saisi. Ruokaahan nekin on.. Tässäkin on poikkeus nimittäin täytetyt herkkusienet, maistuu grillattuina ihan ja pizzassakin menee, mut kyllä ne limaisilta tuntuu... :)

5. Nilviäiset. Siis etanat ja muut härpättimet, simpukat, ei ei. No siis pakko myöntää etten oo maistellut etanoita, simpukoita enkä ostereita, ja mun puolesta saavat ominaan ollakin, jos joku muu tykkää nii ollos hyvä vaan ;)

Ois kyllä voinut listaa jatkaa, kun alkaa penkomaan niin johan niitä ällötyksiä löytyy!