1683686.jpg

Tää on aivan ihanaa!!

1683693.jpg

Pohjaan ja pinnalle:

10 kpl digestive-keksiä muruiksi

Väliin:

3 palaa dajmia (puolitoista iso patukkaa tai kolme pientä) muruiksi

Vaahto 1.

3 valkuaista

  • Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Vaahto 2.

3 keltuaista

1.5 dl sokeria

100 g maustamatonta tuorejuustoa/vanilija tuorejuustoa

  • Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää juusto.

Vaahto 3.

3 dl kermaa (flora vispi-purkki myös riittää)

1.5 tl vanilijasokeria

  • Vaahdota kerma ja sokeri.

 

  • Kun olet tehnyt kaikki vaahdot yhdistä ne keskenään, keltuaisvaahtoon kermavaahto ja lopuksi valkuaisvaahto hyvin sekoittaen.
  • Ota vuoka (pakastamisen kestävä), ripota pohjalle puolet keksimurusta, lisää täytettä noin puoleen väliin. Ripota dajm-murut täytteeseen, laita loput vaahdot päälle ja nostele lusikalla dajmeja että leviävät vähän. Laita pinnalle loput keksimurut.
  • Pakasta vähintään 6 tuntia, mielellään yön yli. Nauti!