Tää on aivan ihanaa!!
Pohjaan ja pinnalle:
10 kpl digestive-keksiä muruiksi
Väliin:
3 palaa dajmia (puolitoista iso patukkaa tai kolme pientä) muruiksi
Vaahto 1.
3 valkuaista
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Vaahto 2.
3 keltuaista
1.5 dl sokeria
100 g maustamatonta tuorejuustoa/vanilija tuorejuustoa
- Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää juusto.
Vaahto 3.
3 dl kermaa (flora vispi-purkki myös riittää)
1.5 tl vanilijasokeria
- Vaahdota kerma ja sokeri.
- Kun olet tehnyt kaikki vaahdot yhdistä ne keskenään, keltuaisvaahtoon kermavaahto ja lopuksi valkuaisvaahto hyvin sekoittaen.
- Ota vuoka (pakastamisen kestävä), ripota pohjalle puolet keksimurusta, lisää täytettä noin puoleen väliin. Ripota dajm-murut täytteeseen, laita loput vaahdot päälle ja nostele lusikalla dajmeja että leviävät vähän. Laita pinnalle loput keksimurut.
- Pakasta vähintään 6 tuntia, mielellään yön yli. Nauti!
Kommentit