1530706.jpg

Halusin laittaa kuvan tänne, kun minusta tämä on niin hellyttävä :) Nuutistakin on tullut ison pojan näköinen, kun hältä oli äidin poissaollessa työmatkalla leikattu takaliehukkaat eli vauvakiharat *sniffff* Juu ja mitään äidille kertomatta! Mies vaan tuumi, että halusi yllättää... Noh kun shokista selvisin niin ollaan jo kaikki koituduttu tukkaan ;) ei vaan enää oo vauvaa meillä!

Mulla alkaa tässä viiden päivän työputkiurakka, kauheesti ei kerkee leivoskeleen vaikka äitienpäivä tulossa onkin. Muutenkin on into karannut pihalle, ei tee mieli olla sisällä yhtään ja hellassa kiinni. Hirmusti ootan kesää ja toisaalta syksyäkin, kun luultavasti jään osittaiselle hoitovapaalle- jos vaan saan uuden työsopparin... On se suullisesti luvattu, mutta mikäänhän ei oo nykyään sen varmempaa kuin epävarma, vai mikä se oli :D Sitten ois aikaa muuhunkin kuin työhön ja olemattomaan vapaa-aikaan ja ressiin tekemättömistä töistä. Katsotaan ja kuulostellaan mitä tuleman pitää!

Oikein mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua kaikille ja jokaikiselle äidille suloista äitienpäivää!! @->->--