Meillä on pikku-miehen kanssa pienoinen ajoitusprobleema. Tätä ei oo kestänyt kauaa- vain sen reilut kymmenen kuukautta mitä pojjaan synnytyksestä on. No, eihän se oo niin vakavaa, elämää vaan. Silti aamulla ei paljon naurattanut, kun herättiin ensiksi aika myöhään. Oli viimeiseen perhekerhoon menot, ja katoin tytöille päällepantavaa, kun ukkeli oli pinnasängyssään. Siellä seisoi, ja kohta karjui. Alkoi levitä ihan järkyttävä lemu, ja minä arvelin ripulisatsin olevan housuissa. Tai siis housuvaipassa. Menin hätiin ja huhhuh mikä ylläri siellä olikaan. Ripaska ei ollut mahtunutkaan vaippaan, vaan oli valahtanut toisesta reunasta sänkyyn, jossa pieni oli sitten stepannut ympäriinsä. Daddaa oli siis ihan jokapaikassa, ja poitsukka itekkin siivossa ja pahasti. Äkkiä pesulle, ja vaatetta päälle. Sitten siivoaan sänky, joka oli PATJAA myöten mennyt sotkuun. Ei ku kone laulamaan. Siinä koitin huhkasta ja syöttää aamupalaa ja laittaa isommille ja saaha itekkin jotain suuhun ja päälle. Kiiruushan se tuli, mutta ei se mitään, kun oli virrenveisaus menossa johon en tällä yskäköhimisellä ois voinutkaan osallistua.

Käytiin sitten mummon kanssa läheisellä ostoskeskuksella kerhon jälkeen tenavien kanssa. Se reissu oli suht OK, sain ostettua mm. ihanat pallokuvioiset pussilakanat, kesäisen liinan ja lapsille vaatetta, Nuballe hra Hakkarais kumpparit ja muuta mukavaa. Sielläkin kaks kertaa mentiin veskiin, kun luultiin että juniorilla on lökät housussa, ja huijasi vaan ja piereskeli pahanhajusia. Ei sitä sitten tullutkaan sen koommin. Paisti äsken kun laitoin pojan puhtaisiin, pesin ja puleerasin ja yöppi päälle. Tytöille iltapalaa ja sillä aikaa kultsi kävi mutkan lastenhuoneessa ja tuli huudon kanssa jalkaan roikkumaan. Nyt se dadda sitten tuli. Tosiaan, mahtava ajoitus. Hartiat on pikkusen kipeet kun isoa poikaa saapi vatkata jos miten päin, pitäis vissiin jo ihan sen takia alkaa taas käymään salilla. Sais pään ja hartiat kuntoon. Jees.

Huomenna onkin sitten työpäivä. Ja toivottavasti kameran hakulappu ilmaantuu postilaatikkoon. Ois vähän kiva viikonloppuna perehtyä siihen ja alkaa taas kuvaamaan! Ootan myös kovasti kamppeita mitä tilata turautin (myös palkinnoksi kovasta uurastamisesta työkentällä;) Confetista ja B&B:stä. Pääsis niitä kaakkuja touhuaan ja treenaamaan ja marsipaania muokkaamaan!

610780.jpg

Tässä näitä soppailuja :D