1239129193_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään koeteltiin totaalisesti miun hermoja. Meillä on ollut riesana jo viikkotolkulla sähkömiehiä, jotka laittavat uusia puhelinlinjoja tms ja ovat parkissa keskellä meiän kujaa. Pari kertaa on ollut sähkökatkoksia jotka kestää sen kaks tuntia. No, eilen oli postissa tullut lappu jossa jälleen ilmoitettiin sähkökatkoksesta. Mie en illalla kun töistä tulin nii hokannu koko postia ottaa, tai oletin että se oli jo otettu. Eli tuo tieto ei siis mua saavuttanut. Olinki tälle vapaapäivälleni suunnitellut rahkapullien leivontaa ja paljo muuta leivontahommaa, imurointia, pyykinpesua jne kivaa :)

Olinki sitte paistamassa pihvejä pannulla lapsille ja itelle päiväruoaksi kun ne sähkönryökäleet meni poikki. Menipä suunnitelmat ihan lörinöiksi! 2.5 tunnin päästä oliki köökissä mahoton tohina päällä ja jotain sain tehyksiki. Syötiin sitte näitä vähän myöhemmällä mut hyvvää oli jokatapauksessa.

Pihveihin tuli 400 g naudan paistijauhista, 1 iso porkkana tosi mehevänä raasteena, puoli pss ranskalaista sipulikeittoainesta, 1 prk kermaviiliä, puoli dl mannaryynejä, 1 muna ja 2 rkl tulista tacosoosia+ suolaa, grillimaustetta, paprikaa ja chiliä. Nam. Pannulla otin paistopintaa ja uunissa 200 asteessa kypsytin loppuun.

Kuskus olikin sitte uusi tuttavuus. Tein mössön paketin ohjeen mukaan. Yllättävän täyttävää tuollaanen pieni ryyni oli ja ihan jees, vaikka en nyt isompia kiksejä siitä saanutkaan. Kermakastiketta kun oli päälle laittaa nii menihän tuo :)

Ja salaattia, nam, jäävuorta, tomaattia, kurkkua, tummia rypäleitä, persikkaa ja raejuustoa.