No niin, nyt on tullut aika kiittää kaikkia täällä vierailevia ja laittaa arvonta pystyyn sen kunniaksi, että pian laskuri huristaa 150 000 kävijään! Aikaa osallistua on siihen asti kun tuo luku on tavoitettu, myöskin tasalukubongaaja huomioidaan :)

Osallistumaan pääset jättämällä kommentin tähän postaukseen ja vastaamalla kysymykseen, mikä on lempi kevät/pääsiäisherkkusi/leivonnaisesi? Palkintona on jotain pientä ja kivaa leivonta/ruoanlaittojutskaa, villssii!

Ihanaa Kevättä kaikille T. Kati

Edit- Hoooo enpäs tajunnut että lukema tulee nuin nopsaan täyteen! Annan osallistumisaikaa nyt tän viikon perjantaihin, koska en kuitenkaan ennätä arpua sitä ennen, yhtä lentoa tää elämä! Että vielä ehtii, mukaan vaan! :)

EDIT: Nyt vihellän pilliin PIIIIP ja arvontaan osallistumisaika päättyy tähän! :) Mukavia kommenttejanne on ollut ilo lukea, kiitos niistä! Joo ja kyllä näyttää suomenmaasta mämminsyöjiä löytyvän ;D Mie itte viihyn enempi siellä munaostastolla, öhmn siis suklaamuna :D Mutta pari ruokalusikallista menee mämmiäkin kunhan on kermaa ja sokeria rinnalla ja ainakin mämmijäädyke oli ihan mielenkiintoinen tuttavuus, mämmirahka jopa hyvää :)

Arvonnan suoritan viikonlopun aikana!