1002414.jpg

Voihan prkl. Tää on taas niitä kakkuja, jotka oli tuomittu epäonnistumaan. En oo tyytyväinen kakussa muuhun kuin makuun. Se oli kyllä nannaa!! MUTTA. Kaikki muu meniki sitten päin pyllyä sievästi sanottuna. Joo. Kannattaa tietenkin aina kokeilla että jos vaikka sattuisi yhtäkkiä pieneen vuokaan mahtumaankin vähän isompi taikinamäärä... Varsinkin kun on mainostanut, että siihen JUURI ja juuri mahtuu kolmen munan taikina, niin varmasti on HYVÄ kokeilla, että josko mahtuiskin kuitenkin neljän munan taikina... Joo ja kyllähän se mahtui, vuoka piripinnassa niin eikun uuniin vaan. Eihän se kakku koskaan nouse eikä turpoa uunissa ollenkaan... Khihhihhii, kyllä oli uuni saat..prk.. melko siivossa. Näin meillä. Eikä naurata yhtään.Tippaakaan.Ei. ;D

Kakku on siis neljän munan. En suosittele. Suosittelen kolmen munan taikinaa näin pieneen syränvuokaan. Kakku on maustettu kaakaojauheella.

4 munaa

1.5 dl sokeria

1 dl pottujauhoja

0.5 dl kaakaojauhetta (tummaa)

0.5 dl vehnäjauhoo

1.5 tl leivinjauhetta

Välissä on semmonen sotku, jossa on purkki vispikermaa, puolitoista patukkaa daimia ja kinuskikuorrutetta sen verran, että maistui hyvälle. Lisäksi eka välissä on yksi päärynä ja kiwi-hetsku, ja toisessa lisäksi mandariinia (tuoretta). Halusin laittaa hetelmiä tasapainottamaan muuten niin makeaa kakkua. Kostutin vanilijamaidolla.

Tursotus piti tehä kuohukermasta kun muut kermat loppui (no tottakai tänä epäonnen päivänä) ja mummo toi sitten mulle kuohista. No onneksi ees jotain oli. Siihen vähä tömäytin kaakaojauhetta väriksi. Sitten koristelin sen mitä jaksoin, täs vaiheessa jo hatutti niin paljo että ei kiinnostanut enää koko touhu. Piti kuitenkin testata noita koristelumuotteja, ja koitin jotain räpöstää valkosuklaalla. Ei siitäkään meinannu tulla mitään, erotuomarina piti olla moneen otteeseen ja kädetki varmaan tärisi pidätellystä kiukusta...:9 Nyt voi jo vähä virnuilla, vaan meinas kyllä usko loppua. Mutta pääasia, että maistui kaikille. Niin ja siis tuo kuorrutus on kinuskia, ihan vaan vispikermasta ja fariinisokerista tehty. Ja suklaarusinoita. :)