Jäi innostus vähän päälle.. Leipasin kääretortun, ihan perussellasen maanantaina kun tein hääpäiväkakunkin. Täytteeksi laitoin loput kakun täytteet päällekäin, ensin valkosuklaa ja sit mansikkatäytteet. Päälle ripotin tuoreita kirsikanpaloja ja mansikanpaloja. Tuli aivan älyttömän ihanaa torttua! Siiripäivän kunniaksi koristelin tortun marsipaanilevyllä jonka kietaisin ympärille ja tomusokeria sihtasin päälle. Perhoset on painettu valmiilla muotilla, vähän kokeiltu maalihommia koristelussa. Jospa joku kokeneempi osaisi kertoa, että kun noita maalauksia tekee marsipaaniin, niin kauanko menee että kuivuu? Ja missä ne kuivuu parhaiten, huoneenlämmössä vai jääkaapissa? Minä höperö aloin yhen jo maalatun kukan päälle laittaan toisella värillä koristeita, niin nehän levis ihan kokonaan. Että vissiin pitää sitten antaa aina kuivua, mutta kärsimätön sielu kyselee sitä kuivumisaikaa...:)

675365.jpg

Vaalea peruskääretorttu:

4 munaa

1 dl sokeria

3/4 dl vehnäjauhoja

3/4 dl pottujauhoja

1 tl leivinjauhetta

  • Tee samoin kuin tekisit sokerikakkupohjaa.
  • Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 7-9 minuuttia.

675401.jpg

Sisustaa

673819.jpg

Muutamia räpöstyksiä

675368.jpg