Eilen vietettiin perhepäivää. Isillä on ruhtinaallinen yks vapaapäivä, ja se meni sitten kaupungissa. Vietiin tenavat tivoliin, ja sitten kuljailtiin torilla. Käytiin herkuttelemassa lohiannoksilla, oli kyllä niiiin hyvää ja ihanaa kun ei tarvinnut ite kokata! Ihme kyllä lapsetkin tykkäs, jopa pienimmäinen piimäsuu söi ihan kunnon satsin kalaa. Potut oli niin mausteisia, että ei annettu niitä mutta lohi kelpasi. Vaikka olikin tosi tuulinen päivä ja aina tuntuu merenäärellä viileältä tällasella sisämaan kasvatilla, niin sain melko hyvin käräytettyä dekolteeni ja olkapäät sekä niskan. Oli hirmusen kiva päivä, ei ollakaan ehitty nauttia koko kesänä vielä yhtään päivää silleen, ettei jommalla kummalla ois töitä tai johonkin työhommiin menoa. Aivan ihmeellistä kun sai olla LAUANTAIN ihan vapaalla aamusta iltaan.

Tässä viiletetään kaalimadon kyydissä tukka nutturalla :) Vimpu perässä!

650339.jpg

650345.jpg

Ja tyttäret pääsivät kurpitsaan! Voi sitä kikatuksen määrää :))

Isikin pääsi yhteen härveliin likkojen kanssa, pää pyöri ja ilmeet oli kyllä hyvät kun iso ihminen koitti soluttautua läpi kaikkien esteiden. Parasta oli kuitenkin iiiso liukumäki mikä kyllä sitten isiäkin ilahdutti ;)

650357.jpg

Illalla sitten grillattiin taas herkkuja ja kutsuttiin mummo ja ukki syömään ja pihasaunomaan. Grillissä kuumeni kyrsää eli makkaraa, makkarapihvejä, juustotassuja, täytettyjä herkkusieniä ja lisukkeena oli tuoresalaattia. Muksut oli ihan otettuja, oli kuulemma paras päivä ikinä! No, harva se päivä näitä kommentteja kuuluu, mut oli kyllä paras päivä pitkästä aikaa. Pihiksessä sitten oli kiva päivä päättää rentoutumalla, pienimmäinen nautti kyllä täysillä vesileikeistä!

650353.jpg

AAAAAAAAAAAAHH, löylyä lissää! :D