1440186.jpg

Mulla on nykyisin hieman kuvaamisongelmia- ilmeisesti ei oo mieli vielä täysin virittäytynyt siihen, että ei oo niin pimeetä enään. Kaikki kuvat tuntuu ylivalottuneilta :) Noh, jospa se tästä aikaa myöten.

Yks päivä teki mieli kokeilla tuorepastaa (kaupan juu en ihan ite kuiten tehnyt) ja kevään kunniaksi pinaattiversiota. Epäilytti, heh, kun en oo mikään pinaattiruokafani, mut näähän maistui ihan normaalilta :D Kylkiäiseksi tekaisin pikaisen broiskukastikkeen töihin lounaaksi. Tähän tuli Atrian hunajamarinoituja filepaloja, sipulia, kevyt ruokakermaa 5%, kasvisliemikuutio, currya, paprikajauhetta, sitruunamehua ja yksi iso omppu raastettuna. Oli hyvää ja kevyen makuistakin (?), ainakin muka tuntui siltä :)) Omena toimii broiskun kanssa mainiosti!