1663259.jpg

Leipasin Siirin-päiville/juhannusvieraille tällaisen tortun. Tuli herkullista! Suklaakääretorttupohja on kostutettu keveästi vanilijamaidolla. Sisällä on purkki mansikkakermavaahtoa joka on maustettu parilla teelusikallisella vanilijasokeria (lidlin, se on parasta!), lisäksi puoli prk mascarponejuustoa ja pari isoa ruokalusikallista vanilijarahkaa. Sisälle sipelsin tuoreita kirsikoita ja mansikoita reippaasti. Rullalle ja maustumaan yön yli. Seuraavana päivänä vatkasin 3 dl vispikermaa jolla pursotin koripunonnalla tortun. Päällä koristeena kirsikkaa ja mansikkaa, muutama mansikan lehti ja kukka sekä helmiäisiä. Namnam! :) Samanlaisen (mutta ilman mansikoita ja koristelua) tortun tein töissä palaverikahville, ja sai niin kovasti kehuja, että piti tekemäni kotiinkin. Teen kyllä toistekkin :)

1663269.jpg