Näitä tehtiin töissä pikkujouluihin. Haluttiin vähän vaihtelua perinteisille tortuille mutta suhteellisen samoista aineksista. Tää ohje löytyi Myllyn parhaiden sivuilta ja kuulosti niin varteenotettavalta, että päädyttiin näitä testaamaan. Ovathan nämä vielä tavallisiakin torttuja rasvaisempia, mutta sen verran piskuisempia, että ei se niin haittaa. Eikä Jouluna nipoteta! Tosiaan, nää on pieniä, mut voihan ite tehä isompi jos tahtoo. Makeutta voi ite jokainen säätää makunsa mukaan. Mun mielestä olivat jumalattoman hyviä, ja halusin kokeilla näitä kotonakin. Ja aion kyllä tehä uudelleenkin!

1139931.jpg

Torttutaikinaa, voitaikinaa tms. (Tein voitaikinasta)

1 prk kuohukermaa, vispikermaa tai flora vispiä

1 prk rahkaa tai vanilijatuorejuustoa

vanilijasokeria, sokeria

luumumarmelaadia

  • Painele torttutaikinasta / levyistä muotilla sydämiä. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.
  • Paista sydämiä uunissa 200-225 asteessa kunnes ovat kohonneet ja kullanrusehtavia. Anna jäähtyä.
  • Halkaise sydämet keskeltä kahtia. Tee täyte.
  • Vatkaa kerma ja vanilijasokeri + sokeri vaahdoksi. Lisää rahka / vanilijatuorejuusto (tein rahkasta). Lisää lopuksi luumumarmelaadia maun mukaan. Täytä sydämet luumurahkalla. Nautiskele!

Säilytin sydämiä jääkaapissa, säilyi ihan hyvin mun mielestä. Uskoisin, että näitä vois pakastaakin, en oo vaan vielä koklannut. Namsk <:)

1139936.jpg