870176.jpg

Näihin otin vinkkiä Aatun äidiltä. Mulla meinas mennä hermot näitten kans, ongelma oli tuo kostuttelu. Välillä meni ihan mössöksi kun likosivat liian kauan, välillä taas olivatkin liian kovia eikä menneet rullalle. Muutenhan nää on helppotekoisia. Yllättävän kauan vaan meni aikaa tuohon liotukseen, ja hittaasti sen myötä mulla tapahtui. Mut hirmu hyviä kyllä olivat- ja tuleehan nää huomattavasti edullisemmaksi kuin vaikka voikkiskakku. Se kyllä kohta oli nopeempi tehä ;) Ainakin mulla- vaan jos se siksi tuo homma takkusi kun en ollut näitä ennemmin tehnyt.

Eli lihaliemessä liotin näitä. Sit tein tahnaa, jossa kreikkalainen valkosipulituorejuustoa, kinkkusuikaleita, kevyt majoneesia ja tuorekurkkupaloja.

Kaikki jotka näitä uskaltautui maistamaan kehuivat kovasti! :D