1002383.jpg

Tähän herkkuun idean nappasin Perunamaalta Jennyltä. Kiitos Jenny herkullisesta ohjeesta!

Joskus on mukava oikoa ruoanlaitossa. Varsinkin kolmen pikkutenavan kanssa, kun aika on muutenkin kortilla. Nyt vielä on ihan tajuton flunssa mulla, vaikka tuntuu, että en ehtinyt kunnolla edellisestäkään toipua. Vissiin tuolla töissä kiertää nyt kaikki pöpöt meikäläisen, ja kun oon niin tunnollinen työntekijäki, että sairastan sitte lomalla. Plaah, tympiää! Siis ihanaa kun on loma, kunhan ei mee koko aika tässä olotilassa :(. Safkapuolella enkä leivonnankaan suhteen oo siis jaksanut kovastikaan panostaa, pääasia että ruokaa on ja että se maistuu hyvälle. Tää totisesti oli hyvää! Hiukan hintavia ovat vaan nuo potut, mut harvoin kun niitä syöpi niin ei mee sentään vararikkoon. :) Tarvitset vain..

2 pss Apetit juustokermaperunoita pakastealtaasta

400 g pehmeän pippurisia / hunajamarinoituja kananfilesuikaleita (lisäsin näihin vähän hunajaa, siis kun tein pippurisista, ja paprikajauhetta, currya ja aromisuolaa vähän)

puoli prl kolmen juuston kermaa

valkosipulijauhetta, paprikajauhetta

  • Paista kananfileet kypsiksi, mausta tarvittaessa.
  • Kumoa potut öljyttyyn lasagnevuokaan. Heitä kanat sekaan ja sekoittele. Ripottele joukkoon vielä mausteita jos haluat, ja kerma.
  • Paista uunissa kunnes potut ottavat väriä ja kerma on imeytynyt pottuihin, eli noin tuntero.
  • Syö hyvällä ruokahalulla naatiskellen :) Kaveriksi vaikkapa hienoa porkkanaraastetta, päärynää ja tummia rypäleitä! Ui nam! :))