1645142.jpg

No niin, tämä on muuten aikas perinteinen jauheliha-lassu, mutta viipaloin väliin aika reilusti tuoretta tomaattia ja mozzarellajuustoa myös. Jauhelihakastikkeeseen laitoin myös tomaattimurskaa reippaasti. Oli ihanan mehevää! Tällä kertaa tein lassun täysjyvälevyistä, ja on kyllä niin hyvää, että jos ei joku oo uskaltanut kokeilla niin siitä vaan, tulee paaaaljon maukkaampaa kuin tavallisesta- ja tietty terveellisempää.

Tähän tuli siis 700 g nautasikajauhista, 2 sipulia ja mausteet plus tomaattimurskaa ja puolikas lihaliemikuutio. Juustokastikkeeseen 50 g rasvaa, 1 dl vehnäjauhoja, litra maitoa ja 150 g mozzarellajuustoraastetta. Väleihin monta tomaattia ja mozzaa, sitten vaan pinotaan vuorotellen kastikkeita, tomaattia, juustoa ja levyjä. Uunissa 200 asteessa noin 50-60 min. Seurana raikasta salaattia jossa tällä erää jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, hunajameloonipalloja ja mansikoita. NAMSKKISTA!