Joo! Työt on nyt sitten kertarytinällä alkaneet. Pää on kuin herhiläispesässä, surisee ja paukkuu. Hirmu ristiriitaista, on tosi mukavaa olla töissä, ihan kuin ei sieltä pois oisi ollutkaan. Toisaalta huolettaa lapset vaikka hyvin onkin mennyt- mutta se että mulla on niin pitkiä päiviä ja aina iltavuoroja. Että eivät vieraantuisi ihan minusta kuitenkaan. Tietty alussa kaikki on vähän sekavaa ja epävarmaa ja tuhatmiljoona asiaa mitä pitää muistaa ja hoitaa. Oletan ja toivon että kaikki tässä ajan kanssa selviää. Eilen heti jouduin jäämään ylitöihin kun tuli pikkusta tilannetta päälle. Onneksi oli mahollista jäädä apuun, on se vaan helpompaa kun tuo mummo lapsia hoitaa niin on joustonvaraa itelläkin. Jos ois ollut esim joku ulkopuolinen hoitaja niin tuskin oisin voinut jäädä. Mutta kertaheitolla pääsin työn tiimellykseen käsiksi, ei ollut loivaa laskua tai joutoaikaa, ruokkiksesta puhumattakaan! Onneksi tänään oli hieman leppoisampi päivä, mut niin kuuma että olin kuin keitetty rapu koko päivän. Jak.

Oon onnistunut kamerankin hukkaamaan. Alkaa pian huolestuttaa tämä pää kun ei muista mittään. Sen muistan että kun tultiin sunnuntaina reissusta otin kameran kummipojan synttäreille ja filmasin siellä. Sit en muistakkaan että jäikö se sinne vai onko se täällä kotona jossain. Etsi etsii vaan ei löydä. Nyt en sitten voi mitään kuvia ottaa enkä siirtää ennenku se jostain ilmautuu.

Nyt on kyllä takki aika tyhjä. Uni ei vaan heti tuu töiden jälkeen, onkin hyvä vähän tässä koneella rauhottua ja aatella muita asioita. Se näissä sos.alan töissä on vähän ikävää, että monasti ne työkuviot jää pörräämään mieleen, niitä sit kelailee petissä ennenku uni tulee- sikäli kun tulee. Jos on ollut hyvä päivä se tulee kyllä, mut jos on ollut kauhee päivä niin eipä meinaa tulla, ja jos tulee niin painajaisten muodossa. Niinku viime yönä olin unessakin koko ajan hukassa. Vähänkö oli aamulla järkyttävä olo kun heräsi, ihan sekava. Ja sitä sitten jatkua pitkälle päivään, siis sekavaa oloa kun väsytti vielä kaiken päälle. Nooooo. Jospa se tästä lähtisi menemään ja tasoittumaan viikko viikolta. Jalat on vaan ihan karseet kun pitkästä aikaa ihan koko päivän on jalkojen päällä, ja tuleehan tuolla käveltyä ristiin rastiin ihan kiitettävästi.

Joo mutta nyt koitan lähteä hakemaan sitä unimattia. Palataan kunhan kamera löytyy!

Aurinkoista helleviikkoa kaikille¤¤¤¤